Olohuone... 25 neliötä murheenkryyniä. Huone on suorakaiteen muotoinen ja tuntuu aivan järkyttävän hankalalta sisustaa! Tässä tämä yhdistetty kirjasto+toimisto+iltapalapöytä :D

1332843977_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kirjahyllyistä tuli suoranainen pakkomielle, käytäntö on osoittanut että poikani ei malta olla levittelemättä ja tökkimättä kirjoja, joten nyt on suunnitteilla vanhoista ikkunoista tehty senkki.

Inhoan muuten tauluja. Tai en inhoa tauluja, vaan oikeastaan niitä kehyksiä. Tällaiset kangasviritelmät ovat paljon kivempia! Kangas on Vallilan.

Seinällä oleva täkänä on isoukkini vanha. Nojatuoleja on kaksi ja ne ovat lainassa äidiltäni joka ne on myös verhoillut. Lähtevät tosin pian takaisin, eivät ole tyyliäni...


Luonnonvalkoinen sohva on neljä vuotta vanha ja alkaa hieman kyllästyttää. Silloin oli ehdoton must saada divaaniosalla ja nyt tuntuu että se hallitsee liikaa. Unelmani on valkoinen nahkasohva..... angel Pieni kasvojenkohotus oli kuitenkin paikallaan, joten löysin paikallisesta kangaskaupasta tätä ihanaa kangasta, jossa oli sattumalta samaa magentanpunaista kuin kirjahyllyssä (ja keittiön tuoleissa ja ja ja.....)